Nowhere to be found
ABOUT STUFF CBOX LINKS FOLLOW
Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3
Susah Dikeji, Senang Dipuji
Malam ni rasa nak berblogging la pulek. Sebab sentap kena keji haha! Bila senang kita memang disanjung, disayang ditatang. Betul la depa kata, sesetengah orang ni garang mana jahat mana bagi duit jadi cair, terus boleh ikut telunjuk kita.

Bila mai kita susah, semua kita buat salah, siap kena maki kena keji. Mengungkit itu ini. Hakikatnya, mai jugak terlintas di hati benak daku ini, kalau zaman kita susah ini depa buat begini, bila senang esok-esok korang nak ingat ke kat depa ni. Layan mungkin layan elok, tapi taik yang dilempar ni memang terasa baunya sampai bila-bila.

Kita boleh basuh cuci taik, tapi kita takkan dapat cuci memori terkena taik tu. Terasa hati kecik gue.

Kalau korang kena maki cemana rasa? Esok dah senang apa nak buat kat depa?

Sedih iols.
0 Comments


Kulat lagi Usang
Gilak. Kali terakhir bukak ialah tahun lepas. Kadang aku musykil kewujudan blog sampaikan terfikir nak delete ke idok.

Tapi mestilah tak kan. Nanti hilang pulak satu cabang aku fefeeling nak berpuitis.

Baiklah, disingkatkan cerita dah habis pon LLB. Pendek kata dah selamat habis mengaji. Segala assignment dah boleh campak tepi dah. Gua bebas gitu.

Lepas tu lagi kelako dah selamat bercintan cintun sebab dah siratulmustaqim percintaan ini ke alam perkahwinan. Eh maksudnya?? Dah kawin oi. Hahaha.

Kalau baca satu-satu entry ni mahunya tak faham cerita lompat situ sini. Kekdahnya nak update satu-satu berkulat dulu setiap post.

Tapi apa pon takde hape pon nak cakap sebenarnya. Saje nak tambah usang satu lagi entry. Nanti update bila lagi entoh. Dah beranak dua ke pulak ehhh.

K lah... At the end of the day, nak pesan sikit; esok kau akan tua lagi sehari. Itu je. Bai
0 Comments


Older Post