Nowhere to be found
ABOUT STUFF CBOX LINKS FOLLOW
Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3
Kulat lagi Usang
Gilak. Kali terakhir bukak ialah tahun lepas. Kadang aku musykil kewujudan blog sampaikan terfikir nak delete ke idok.

Tapi mestilah tak kan. Nanti hilang pulak satu cabang aku fefeeling nak berpuitis.

Baiklah, disingkatkan cerita dah habis pon LLB. Pendek kata dah selamat habis mengaji. Segala assignment dah boleh campak tepi dah. Gua bebas gitu.

Lepas tu lagi kelako dah selamat bercintan cintun sebab dah siratulmustaqim percintaan ini ke alam perkahwinan. Eh maksudnya?? Dah kawin oi. Hahaha.

Kalau baca satu-satu entry ni mahunya tak faham cerita lompat situ sini. Kekdahnya nak update satu-satu berkulat dulu setiap post.

Tapi apa pon takde hape pon nak cakap sebenarnya. Saje nak tambah usang satu lagi entry. Nanti update bila lagi entoh. Dah beranak dua ke pulak ehhh.

K lah... At the end of the day, nak pesan sikit; esok kau akan tua lagi sehari. Itu je. Bai
0 Comments

Post a Comment





Older Post | Newer Post