Nowhere to be found
ABOUT STUFF CBOX LINKS FOLLOW
Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3
Jangan terngadah weh!
The last time I login into this blog is about nine months ago. Hari ni terbukak hati nak intai si blog usang. Lepas tu belek post lama dan gelak sorang-sorang malu.

But tahu tak, kali terakhir masuk blog hari tu, segala benda tengah rabak. Mata rabak, hati rabak. Down sorang-sorang. Hari ni, masuk blog, suprisingly aku dah lalui fasa tu dengan jayanya.

Dah pass BLS(Hons), dah konvo.
Dan sekarang tengah buat Ijazah Profesional LLB(Hons). Indeed I am in my last semester weh!

wohoooo how time flies so fast! =)

Aku tahu aku takkan ada di sini tanpa Allah tolong, dan betapa Dia telah memberikan nikmat rezeki masa tu. Dan yang pasti, berkat doa Ummi. Doa ibu bapa yang menyelamatkan kita saat jalan curang terbuka, doa mereka menjadi tangan untuk menyambut; yang kerana itu jugalah aku lepas.

Apapon, terima kasih pada yang menasihat. You know who you are. Dah berjanggut tak bukak ni semua benda dah lupa. haiyooo haha.

Whatever you do, I just wanted to say have a faith no matter how lost you feel. sebab kita tak tahu dengan percaturan Dia, sekecil harapan yang ada itu yang kadang-kadang change everything you have.

so, Jangan terngadah weh!
Have a nice day everyone!




Labels: , , ,

0 Comments

Post a Comment





Older Post | Newer Post