Nowhere to be found
ABOUT STUFF CBOX LINKS FOLLOW
Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3
SEMESTER 4.
Hai Assalamualaikumm =)

lamanyaaa tak bukak blog neh! bila tengok kat dashboard orang punya feed terkejut pulak. ada yang dulu-dulu masa singgah blog dorang baru je bertunang and skang bila bukak da dapat anak pulak. haaaa nampak tak berkurun lama nya tak bukak sampai tak tahu menahu.

by the way skang Miyah da masuk the final sem for my second year. this semester ade subject Mooting and Legal Reseach.. Tapi ade lagi la lagi 5 subject okeyy takut ade salah faham amik 2 je. Ish kalo betul 2 subject je heaven nyaaa hidup nih huhu.. Wuuuuu terus melompat kegirangan melayang xnak jejak kaki kat tanah weheee~~

Okey kita berbalik pada Mooting & Legal Research neh,.. Mula-mula masuk dulu eksaited sangat Mooting neh sebab berkobar-kobar nak pakai baju black&white and masuk Mootcourt katakan, pastu present case like a real lawyer la katakan konon kononnyaa tapi bila da masuk kelas semua bertukar jadi serabut dan sakit otak. Nak kena buat written submission lah, bundle of authorities lah.. Pastu bila nak amend deme- deme kata kena hantar full balik. Ohhh Moneyyyy... I sense the smell of money flying awayy sobsob...Tak nak mooting boleh dakkkkkkk

Cakap pasal Legal Research pon buat hati keresahan jugak. rasa macam nak koyak-koyak je buku. sebab tak tau la kenapa tapi semester ni Miyah rasa otak Miyah ni bengap ckit. Opps. tak baik plak cakap diri sendiri macam neh. okey-oke tarik balik T.T

Tapi kenapa MIyah duk highlight 2 benda tu jer? Sebab I think that one would be my weakness spot untuk sem neh. Even sebenorrrrnya semua weakness spot tapi these 2 *huuhhhh mata ke atas kipas-kipas* really makes me feel like I wana kill somebody. *ecehh poyoooo* hehe. Mungkin orang lain rasa senang n maybe Miyah je rasa susah.. Kalau camtu maafla dakkkkk coz kita ni memang slow cket. Wuwuwu nanges

KESIMPULAN untuk semester 4 ni, everything sangat stressful sampai ade satu masa rasa macam nak berhenti belajar dan duduk rumah je goyang kaki. tapi bila pikir balik, demi masa depan yang jitu dan utuh mana mungkin nak dapat semua tu kalau tak harungi kepayahan dulu kan. So, hopefully I can sail excellently through this semester.
0 Comments

Post a Comment





Older Post | Newer Post