Nowhere to be found
ABOUT STUFF CBOX LINKS FOLLOW
Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3
Mencari Yang Baru

Hai Peopleee hope korang chat wal'afiat hendaknya ya! ASSALAMUALAIKUMM! Sila jawab dengan chentaaaa~~

oriteee kemain tajuk nk buat entry pon kannn... Hmmm ade apa dengan mencari yang baru neh? Jenis kes putus cinta ke apa neh... Cari boipreng baru kottttt....! =P Choiii kalo si Iqram dengar boleh terbang ni dari Melaka terus datang Shah Alam. okey okey tak tak.

Sebenarnya dalam keheningan tengah hari ni kan i'm thinking of finding new buddies.. Kalau yang sedia ada memang cukup awesome n fantastic baby dah but sekarang i'm thinking of expanding my social globe... Gittuuu kelas kau jahhh ayat tak leh kasi ummph lagi keeee kannn.... Nak nak speaking londong pulak

Okey.. *tarik nafas*typing*

This sem most people da start finding new things and exploring... I do that as well. Tapi sometimes dalam kebanyakan ade at some point I feel lonely pulak. Eh eh.. Kes hati rasa kosong tak terisi pulak kan. "iman kurang lettewww nak suh dating dengan Tuhan lebih ckit tu" ishhh kalau ade yang kasi ayat camni lempang jugak kan nt...teheeee~

Rasanya i should start finding a new hobby and spend some time looking for what i want.. And also seeking for some time knowing myself... Doing what I like, and etc. Because I think that's what most people are doing.

Kadang-kadang got distracted kannn sebab busy je manjang pasal study neh...tambah duk bergosip la apa la benda y lagha-lagha tuh. *astaghfirullahhh ingat Tuhan* tu tak campur dengan kadang-kadang duk sibuk buat keje yang akhir-akhir menyesal buat sampai tak cukup tido macam online manjang bila ade waktu untuk rehat and kalau ade intenettt. Okey. Err...Okey...........

Hmm so.. I think, at this moment... At this point, saya Nurul Amirah dengan ini menyatakan hasrat untuk mencari yang baru dalam setiap aspek kehidupan saya. Supaya bila berlalunya detik waktu yang memang saya tiada kuasa untuk kembali lagi, saya merasa gembira dan bersyukur dan menjadi lebih baik. *tamat* fuih siap karangan BM.

0 Comments

Post a Comment





Older Post | Newer Post