Nowhere to be found
ABOUT STUFF CBOX LINKS FOLLOW
Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3
Jalan & Impian Jenab =)

HAI PEOPLEEEEE =) #bigsmile



Hai Hai Haiiiii =) 
Assalamualaikummm =) Cakkk! aaaa lame betul tak jumpa kannnn...
Hope semua sihat-sihat belaka lah okeyy???
Baiklah, nampak dak muka aku yang macam senyum-senyum lebarrrrrr kat atas tu?
oh ya ya ya that's me.
hah apaaa? nampak taik gigi? Oihh mana adeeee.


Anyway tau dak sebab ape yang senyum senyum sesorang macam kerang goreng tu?
it is all because I am tooooo excited! why??!
sebab apa? eh.. nak tau ke? nak tauuuu?
alright alright bertenang semua janganlah gaduh-gaduhh. chill-chill u olz. *Eceh perasan*
baiklahhh ini nak cerita =)

hari tu SCLC or Student Community Law Club anjurkan 
program "Sebarkan Ilmu dengan Cinta".
some sort of pegi ke rumah anak yatim and kita bagi legal teching untuk diorang.
and that day 18th May 2013 empunya blog ni pon sibuk-sibuk
menyemak masuk program tu kannnn lepas tu
kami pon pegi laaa ke 
Rumah anak yatim tu yang bertempat di Melaka.

Anyway I really have fun that day dan Alhamdulillah semua berjalan dengan jaya nya
even my friend and I before the day kami macam seram sejuk badan dan beku hati macam
nampak hantu cenggitu kan *yo oooo* sebab neves nak jumpa adik-adik
punya pasal. tapi semuanya alhamdulillah.syukurrr =)

_______________________________

whatever it is, hari tu aku bersyukur sebab impian yang selama ni aku simpan dah di tunaikan.
bila lihat mereka, banyakk.. banyak membuka mata dan minda.
even masa yang kami spend cuma sekejap tapi this is a very good experience for me.
Bersyukur. bersyukur di atas segalanya dan aku berdoa
moga Allah sentiasa memberikan mereka perlindungan dan memimpin langkah mereka.
memberi kekuatan saat lemah. mengisi kerinduan yang hilang dan kesepian 
dalam hati mereka saat mereka menangisi tentangnya.
Lindungi mereka Ya Allah dari setiap sudut segi inci. Aminnn.

I asked them to write some letter to us. Alhamdulillah ade phone & email bolehla contact-contact =)
yang ni memori untuk diri sendiri. heheh. kerana jasadnya sudah diberikan kepada adik zairul.
Hussen kata suruh tampal kat bag. jangan bagi tanggal kalau tak dia sedih. so I asked all members to give me their nametag and put it there. and there is food that I got from them. thank youuu u olz =)
ahhaaa ini satu lagi barang yang di bawa pulang. tali di leher dan  mineral water =P


0 Comments

Post a Comment





Older Post | Newer Post