Nowhere to be found
ABOUT STUFF CBOX LINKS FOLLOW
Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3
Yeay! Midsem =) Akhirnya di kau menjelma jua

Assalamualaikummm! wahhhhh leganya dalam hati  *FUIY* Lap dahi
Akhirnya mid-sem break menjelma jugak setelah lama dikau ku nantikan.

Orang cakap masuk second year ni memang eksaited
yeayy! aku pon naik eksaited jugak sebab bila mak jemah mak minah datang umah
dan tanya sekarang tahun berapa rasa macam bangga nak kasitau "tahun2"
nak grad dah tak lame lagiii yeayy yeayyyy

Pui! tersembut air cendol 0____________o"
iye dakkk? haha perasan terlebih pulak.
berguni lagi subjek gua ade yang taktahu melepas atau idok huihui
dahhh perasan nak grad..
puiiiiiii tsembur air cendol sekali lagi haha

Okkey yang eksaited nak bgtau bukan sebab tahun2 or whatsoever sebab ade ape
dengan tahun2 selain dengan tanggungjawab yang semakin membesar
ibarat perut orang mengandung yang meningkat bulan.
#eh kaitan?
oh..*krik krik* maksud aku tanggungjawab makin besar. dan assignment yang macem harem.
kes berlambak macam....
#kumerenungkebulan #mengira bintang yang tiada akhirnya.
-banyakkkkkkkk urgh stress campak kes!terajang meja! *hahaha gelak puas hati..
Oh..drama terlebih. 
okey okeyyy...bukan macam tu cerita dia...

eh kejap.. nak cakap pasal midsem terlajak pasal benda len plak terlebih. 
okey sebenarnya nak bgtau this sem is sangat stress especially
when it goes to LAND LAW & jugak subjek ADMINISTRATION LAW.
gempak je bunyi ye dakkk.. segempak kesukaran subjeknya *uhhh uhh pluk tiang*
which I don't know whether I'm going to succeed it or not,
*haihh lap air mata plak*
 and
 more or less jugak I am very worried of my elective subject SOGA,
which each dayyy, I started to dislike it for no reason,
aku tidak lagi cinta padamu SOGA. Perasaan ini sudah hambarrr! hambbarrrr!!!!! isk isk.
=
=
=
yaaaa u olzzz gua stress. tetiboh.
kang nyanyi lagu kuch kuch hota hei kan...#tekkkk takde kaitan.

so midsem yang akhirnya bulan jatuh ke riba jugak, sape yang dak eksaited betul dak?
this is a time where I can rest peacefully and gain some motivation
on what I supposed to do after this. #waaaa nganga mulut. [ini smua poyo]

anddd andddd *tangan pusing-pusing gaya nyah*
I have this secret mission of getting the dean list and sponsorship which selama ni mamaship
 and
somehow this is very important for me. I need it.
eh kejap, #secretmission tak secret mission sangatla pulak p bgtau korang.
Adess.

Anywayy midsem akhirnya kau  si bulan yang jatuh ke ribaku juaaa...
happyyyyyyyyyyyy yeayyyyy!!!!!!
ok bai




0 Comments

Post a Comment





Older Post | Newer Post