Nowhere to be found
ABOUT STUFF CBOX LINKS FOLLOW
Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3
Malam-malam best merapu

hai hai si blog usang =) Apa khabarrrr.... Assalamualaikummm <3

Firstly I do have lots of thing to say... cuma entry je tak masuk-masuk sampai sudah..
  masa membataskan and so segala yang hendak di kongsikan tu terkubur saja lah dalam hati...
 bila fikirkan balik, hidup aku hanyalah monolog dalam hati aje lebihnya *kehkeh rase loser betul lah* +_+

Okey, bila aku jenguk blog ni tadi rasa macam kesian pula, entry yang sebelumnya last adalah on my first day final exam kan kan kan.... lepas tu habis final tak hapdet dah.. bila cuti lagiiiii la tak hapdet lansung... *eheh eheh eheh* 
 seronok sangat balik rumah jumpa family kannn... tidoo..makan... jalan.... masak... komitmen sebagai kakak and anak perempuan ni banyak la juga u olzz. and the latest one actually I have started online business yang berkait rapat ngan jiwa forever shopping perempuann.. 

Even though I am doubting myself whether I can do this or not, will I succeed this,tapi macam orang lain yang first try something yang tak penah dibuat, aku decide tak kan mudah putus asa and buat je sekadar mampu....walau kadang-kadang rase nak give up tu ada.

Anyway, hope nanti dipermudah olehNya.

"I really wana say that when we are growing up, we tend to realize who actually worth to be kept in our life. Apa yang worth  di kejar, apa yang worth di tinggalkan...."
0019-Miyah 



0 Comments

Post a Comment





Older Post | Newer Post