Nowhere to be found
ABOUT STUFF CBOX LINKS FOLLOW
Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3
Feeling of letting thing goes

Assalamualaikumm!

Feeling of letting thing goes. 
Yup, betul la tu. tak silap baca.

Sape penah rase? hah cepat-cepat angguk, yang tak penah tu geleng-geleng cepat! tapi tipu lah kalau tak penah rasa kan kan..
berani jamin, mesti semua orang penah rase.. potong jari ni haa *kononnnn eheh -.-"*
tak kira masa kecik atau besar. 
kalau fikir dulu tu mungkin la masa mak tak kasi kita beli mainan yang kita suka lepas tu kita fikir sama ada nak letting go atau nanges-nanges nak memberontak sebab nak jugak. nak jugak!. *krikkkrikk*
[ops..pengalaman.] 

Okkay lah.. kita kembali pada tajuk. 

rasenya semua penah melalui fasa kritikal sementara ni kan... 
tenggelam timbul macam sabut kelapa kena buang sungai..
 eceh, perkataan kritikal nampak macam parah plak kes nya.

Honestly, I once penah rase jugak.
 Eh tipuu.. ehehehee....bukan once..banyak kali jugakla sebenarnya....
cuma I have never get a courage to quit half way.
even macam banyak kali jugak guling-guling rasa nak behenti. 

kasitau satu kampung macam ayam bertelur sebiji.
cuma nya
aku ni peram je dalam dalam hati dan di bibir
tapi action nya tak penah terbit.

the thoughts came and then "dia" larikan diri.
lepas tu bila dapat result teruk lagi sekali aku meroyan meronta-ronta melaung-laung.... 
[dalam hatilaaaa]
lima saat kemudian~ hilang. 
ade jugakla yang melekat sampai separuh hari. 
especially bila dengki kawan-kawan satu sekolah menengah dulu
bukan kemain gempak result dapat dekan, ANC dan sebagainya.
Woiiii, bijak sangat dah kenapaaaaaaa!!!!

rasa tercabar.dan terhina ada jugak sebab rasa ketinggalan jauh dibelakang.
rasa macam bodoh sangat eh kau ni. haaa macam tu
 [eh bila kau bijak mekyah] *krik . . . . krik . . . . krik. . . . krik*

Apa sekali pon, masih rasa bersyukur sebab masih diberi kekuatan walau kadang-kadang rasa hampir jugak mencium tanah. My mum would never let me do this half-way. No matter what. 

bila I questioned her and cakap at least give me a break, 
pang pang kena la tampor dengan hujah-hujah.
tu dia. padan muka.





0 Comments

Post a Comment





Older Post | Newer Post