Nowhere to be found
ABOUT STUFF CBOX LINKS FOLLOW
Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3
In Brief :)
Assalamualaikummm =)

Hai hai hai lamanya tak jumpa ^^ kesiann dah berkulat da benda ni tak cukup kasih sayang dari maknya. Maafla jemah, sangat tak sempat nak buka blog bila di fakulti apatah di rumah. Busy tau busy I patut ada meeting dengan Rosmah pulak kejap lagi (wohooooo gitteww~)

So, I suppose lots of thing da berubah kannn u olls. Almost a year anyway! sekarang pon kita in a new year alreadyyyy soooooooo "SELAMAT TAHUN BARUUUU!!" . I tak terlambattt lagi kannnn =)

Actually tak terlintas di hati pon nak mengabaikan anak I si blog usang ni tapi I forgotten that I have one, baru teringat bila tengok my little brother asyik duk hapdettttt je blog yang dia alleged "femes emes cangat" tuuu so I thought ohh myyy, lupaaaa I have it too laaaa.

So, the current news in brief is that, now I am no longer stay in college but menyewa kat luar. kena tendang haaa dari Mawar sebab tak susun selipar kat luar bilik dengan seterika lupa bayar!  mueheheh -.-'' padanla dengan muka kan jemah =")

And the second news, now I'm having my final examsss! hadoiiii I got 4 more papers to go letihnyaaaaa. So secara amnya I just finished my CTU553-Ethnic Relation paper for now but I already feels like dying sebab 4 paper lagi in 12 days time meaning that I can't have a sleep to my heart content so letihhh wooo.

Tu la bahana study last minute. Berlagak cam Poppeye boleh kuat makan sayur je. *eh eh takdak kaitan*

apa sekali pon I can't wait for the final exam to end sebab later then I was planning to go hiking for Broga Hills with my beloved housemates berenam. oh oh oh jangan jeles. Demo jange deki deh nga kawe. * tangan ke mata bahu terangkat*

okkey lah, merapu pon sudah, apa pon sudah.... So, for those who in the same shoes as me right now, good luck u olls and lets fight for it till the end! I need to do better for this sem anyway because I need a sponsorship. So let's do our best rakyat jelata!

Last but not least,have a good life this new year and create a good one everybody!

need to go! baibai =)
0 Comments

Post a Comment





| Newer Post